Equip del programa

L’ equip del programa En procés està format per Lluís Vilaró, Cristina Torra i Abel Castilla. Som tres professionals de la comunicació amb moltes ganes de tirar endavant aquest projecte. Treballem en els àmbits del periodisme, les xarxes socials o la docència audiovisual, entre d’altres. Tenim experiència en els sectors de la televisió, la ràdio, la premsa escrita i les noves tecnologies.

D’esquerra a dreta: Abel Castilla, Cristina Torra, Lluís Vilaró.

Currículums de l’equip del programa

Lluís Vilaró. Periodista. Actualment treballa a Vallès Visió, la televisió pública del Baix Vallès. Llicenciat per la Universitat Ramon Llull l’any 2004. Té experiència en el món de la televisió, la ràdio i la premsa escrita. Ha treballat durant gairebé nou anys a l’Agència Catalana de Noticies. També ha treballat i/o col·laborat en mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, Nació Digital, Canal Català TV, el diari Bon dia d’Andorra, el Diari Avui, Ona Catalana, COM Ràdio, Ràdio Montornès o Ràdio Caldes de Montbui, entre d’altres.

Cristina Torra. Periodista i community manager. És freelance i escriu sobre viatges al Diari Ara i sobre hotels i vols al portal Skyscanner.es. És la responsable de comunicació del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC). Va ser la responsable de les xarxes socials de la marca Barcelona és molt més de la Diputació de Barcelona i va reimpulsar les xarxes socials de Tursime del Consell Comarcal del Vallès Oriental. És també autora del bloc wetravel.cat, que va gestionar durant una volta al món que va fer entre el 2016 i el 2017. També ha treballat en mitjans com IB3, VOTV o el 9NOU, entre d’altres.

Abel Castilla Prats. És llicenciat en Comunicació Audiovisual. Ha treballat com a operador de càmera ENG i postproducció en diferents televisions i productores com ara Lavínia o Canal Català. És un Apassionat de la imatge i l’actualitat. Actualment es dedica a la docència en l’àmbit audiovisual.